Predstavljena objava

Dobro je privlačno za zlo!

Zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari? V parku na Dunaju stoji tabla z napisom:  »S tem, ko hranite golobe in veverice, hr...

sobota, 26. maj 2018

Vampirizem na delu




Za ohranjanje energetskega in materialnega ravnovesja v vesolju neprekinjeno poteka izmenjava energije.

V skladu z univerzalnim zakonom ohranjanja energije ljudje oddajamo energijo, ob enem pa jo moramo tudi dobivati nazaj.
Medsebojna komunikacija je v bistvu izmenjava energije. Oseba oddaja energijo in jo istočasno tudi sprejema.

Ljudje komunicirajo iz lastne potrebe po energiji. Energetski kanali povezujejo aure  oseb med komunikacijo.

Zdravi odnosi formirajo svetle, čiste kanale, medtem, ko so v nezdravih odnosih kanali težki, zamašeni in slabi.
V primerih medsebojne odvisnosti, jeze, nesprejemanja, zamer in drugih destruktivnih čutenj, so kanali temni in neprehodni. V odvisnosti, kjer eden od partnerjev kontrolira drugega, ne dopušča osebne svobode, se poslužuje manipulacije in izsiljevanja, se energetski kanali ovijejo okoli avre drugega in postopoma dušijo in slabijo energetsko moč in pretočnost.

Kadar odnos postopoma umira, se energetski kanali tanjšajo in slabijo. S časoma energija ne teče več po njih, veza se prekine in osebe si postanejo tujci.
V primeru, ko se osebe razidejo pa še vedno ostanejo energetsko vezane z ene ali več strani, energija še vedno teče po kanalih, ne glede na oddaljenost in neprisotnost druge osebe. Take pretoke najdemo tudi z osebami, ki so že umrle, pa so še vedno energetsko vezane na osebe živeče na zemlji, ali obratno.

V primeru nasilnega trganja vezi, je razdvajanje izjemno boleče. To se zgodi, kadar ena oseba ne more sprejeti izgube energetske naveze na drugo osebo. Obnovitev energetske strukture v teh primerih je dolgotrajno, lahko tudi več let ali življenj. Vse je odvisno od tega, koliko je oseba pripravljena sprejeti nastalo situacijo.


Kadar človek ne želi komunikacije z nekom, zapre svoje energetsko polje. Energije ne teče po kanalih in druga oseba ima občutek, da se pogovarja z zidom.

Človek, katerega avra je napolnjena z destruktivnimi energijami, ne more prejemati energije iz vesolja. Za ohranjanje energije v svojem sistemu se prisesa na druge osebe. Tako zadosti svoji energetski potrebi na račun drugih. Temu rečemo energetski vampirizem.

Vampir mora biti aktiven, vendar navzven lahko deluje zelo pasivno.
Deluje lahko preko direktnega negativnega napada, kjer z zlobo in agresijo napada osebe, ki s svojo šibkostjo to dovoljujejo. Če se napadeni odzove z enako energijo, se v trenutku energija iz njegovega polja prelije v napadalčevo. Ta se je nasitil in je za nekaj časa pomirjen, medtem, ko se napadeni počuti izmolzeno, utrujeno in nemočno.

Vampir deluje na različne načine. Večkrat druge osebe izžame z govorjenjem o svojih nerešljivih težavah. Med tem, ko izsili sočutje, se energetsko napaja z energijo osebe, ki se je čustveno odzvala na njegovo stanje. To traja vse dokler se ne nahrani. Potem čudežno ozdravi in njegovo stanje se kar samo od sebe popravo, medtem, ko izpiti sogovornik odide z glavobolom, občutkom krivde in teže v energetskem sistemu.

V vsakem primeru je dovolj, da se zavedate v kakšni situaciji ste se znašli. Dovoljšnja količina ljubezni in sočutja, je najboljša zaščita, ki preprečuje odtok energije iz vašega polja. Dobra ozemljenost, imeti občutek, da ste tukaj in sedaj, ohranja vaše polje nedotaknjeno, medtem pa lahko tistim, ki tega še ne zmorejo, s svojim delovanjem pokažete kje in na kakšen način se vzpostavi pretok zdrave in čiste energije v neizmernih količinah.




 


slika vir: net (Ann Brennan)





Ni komentarjev:

Objavite komentar